• Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Toepassingsgebieden

 


Een geschikte uitvalsbasis voor uw sport & musical event

009 EXT DAY trap-ingangRuim De Insync mobiele ruimte is voorzien van alle comfort om op locatie een uitvalsbasis te hebben waar u kan genieten van enige privacy. Een plaats waar u tot rust kan komen en herbronnen voor- en na inspanningen.

GolfDetailRes Voorbeelden hiervan zijn: sportevents zoals wielerwedstrijden, jumpings, atletiekwedstrijden. Zorg ervoor dat atleten in alle comfort kunnen genieten van een massage in een geklimatiseerde en geluidsarme rust en relaxruimte.

emptyStageRes Maar ook voor de backstage van muziekfestivals en andere zijn er toepassingen mogelijk.

 

Filmopnamen op locatie

De vrachtwagen kan perfect ingezet worden voor filmopnamen op locatie. Als visagiewagen of polyvalent backstage gebruik. Er is voldoende ruimte om kleding te bewaren, bekijken en een omkleedruimte te voorzien. Dit alles in combinatie met een uitgebreide visagieruimte.


Schakel deze mobiele ruimte in voor uw corporate care

 

RunningMan Medische controles/onderzoek op locatie, vaccinatieronde's, voedingsadvies op locatie. Mobiele fitness, conditietests en bewegingsadvies.

BehindSceneIncentiveMotivSpeaker web Ergonomische sessies rond zit- en lift houdingen.

Motivational speakers, vorming en trainingssessies.

 


Een marketing-tool voor uw Business Communication

Interactiviteit met klanten, informatie verstrekken over uw werking en/of product. Geef uw prospekten de mogelijkheid uw merk te laten ervaren op locatie, waar en wanneer u het wilt. Verspreid stalen met ondersteuning voor gebruik en betrek bezoekers bij uw activiteiten.

 

ArcDeTriomphRes Toepassingen zijn onder andere: product– en bedrijfspresentaties, promotie campagnes, simulaties, imposante beursstand, roadshow op originele locaties.

Verder kan u partners bezoeken zonder u zorgen te maken over de beschikbaarheid van de lokalen, aankleding lokaal etc...